Arany és bronz országos szinten!

Énekeseink országos arany és bronz minősítést szereztek!

Május 31-én, szombaton két énekverseny országos fordulójában is szerepeltünk, korábbi regionális első helyezéseink jogán. Mindkét versenyen szép eredménnyel tértek haza táncos-énekeseink:

A Forgórózsa Énekegyüttes nagylányai - Bándoli Réka, Borka Bianka, Bató Krisztina, Giricz Janka (póttag), Gordos Anna, Ládonyi Veronika, Zatykó Borbála - ORSZÁGOS ARANY MINŐSÍTÉST szereztek a KÓTA (Magyar Kórusok Szövetsége) által Dabason megrendezett 12. minősítési versenyen a fedémesi és a mezőkölpényi dalcsokorral.

Ezzel egy időben, Miskolcon a fiatalabb korosztályból álló triónk a Dunán innen, Tiszán túl Kárpát-medencei népművészeti verseny döntőjében kapták meg a BRONZ MINŐSÍTÉST népdal kategóriában a rábaközi gyermekjátékdalokra - előadók: Baráth Regina, Bodonyi Rebeka, Kelemen Viola. A lányok eredményének értékességét növeli, hogy tanári jelenlét nélkül (mi épp Dabason szerepeltünk a nagylányokkal), a szülők hathatós támogatásával érték el ezt a minősítést. Külön köszönet és hála a Kedves Szülőknek a lebonyolításért és a támogatásért!
weboldal készítés: scenedesign